Monday, October 15, 2018

Μπιτακου Γεωργία


Originally shared by Nikos Hellas

Μπιτακου Γεωργία

Το κέντρο της Αθήνας πολύ σύντομα δεν θα κατοικείται από Έλληνες. Πριν λιγες μέρες νύχτα από την Πλατεία Αμερικής έως την Πειραιώς οδηγώντας, δεν είδα Ελληνικό πρόσωπο, αφροασιατες σκοτεινοί και αγριεμένοι μόνο !!!Το 2003 ήμουν στο Ιράκ για δυο μήνες, ως πολεμική ανταποκρίτρια, κυκλοφορούσα παντού Βαγδάτη, Φελουτζια, Ραμαντι, Τικριτ, Χιτ μέσα στον πόλεμο και δεν φοβήθηκα ούτε μια στιγμή !Ήμουν ανάμεσα σε μαχητές που πάλευαν για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ανεξαρτησία , δικαιοσύνη , αξιοπρέπεια !!!!Οι περισσότεροι Ιρακινοί φίλοι μου ή σκοτώθηκαν ή έμειναν εκεί δεν διανοήθηκαν ποτέ να εγκαταλείψουν τη γη τους !!!
Αυτοί που φέρνουν εδώ είναι κάτι άλλο ...εάν ήταν πρόσφυγες αληθινοί θα τους φιλοξενούσαμε και σπίτια μας αλλά ελάχιστοι είναι, οι υπόλοιποι είναι πληρωμένοι από τις νεοταξικές MKO για να συνδράμουν στον εποικισμό που συντελείται στη ρημαγμένη Ελλάδα!
Οι περισσότεροι(και όχι τυχαία) είναι κατακάθια από φυλακές και ιδρύματα χωρίς αρχές, αξίες, ανθρωπιά, φιλότιμο ! Κάθε μέρα συντελούνται μικρά ή μεγάλα εγκλήματα και κανείς δεν μιλάει !
Δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου , η Ελλάδα ήταν η χώρα που ΔΕΝ άφηνε χώρο στο φόβο , μεγαλώσαμε με την αυλόπορτα ανοιχτή και τα παράθυρα χαλασμένα και το κλειδί απέξω να μπαίνουν οι θείες, τα ξαδέρφια και τα γειτονάκια και σήμερα αποφεύγουμε το κέντρο μη φάμε καμία μαχαιριά ή μη βρεθούμε χωρίς αυτοκίνητο και αλοίμονο σε αυτούς που έχουν σπίτια εκεί!
Σε λίγο και προς τα βόρεια προάστια το ίδιο θα γίνει δεν θα χωράνε στο κέντρο!
Χαίρομαι που στη ζωή μου αποδεδειγμένα αποδεικνύεται μέσα από επιλογές και εμπειρίες , ο κοσμοπολιτισμός μου έτσι κανείς νεοταξίτης και υποτακτικός του συστήματος δεν μπορεί να πει ότι μιλάει μια φασίστρια ή ναζίστρια !
Φτάνει με τα άρρωστα σχέδια τους, πούλησαν τα πάντα , ακόμα και την ιστορία μας, συντελείται συστηματικός εποικισμός και οι Νεοέλληνες αδρανοποιημένοι περιμένουν κάλπες αλλά δεν είναι στις κάλπες το θέμα !
13/5 η ΔΙΕΞΟΔΟΣ κάλεσε τον κόσμο να βγει να ανατρέψει την κατοχή, με το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα « η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται» , προηγήθηκε περιοδεία στην επαρχία και στήριξη από καταξιωμενες προσωπικότητες όπως ο σπουδαίος Καργάκος και ήμασταν στο Σύνταγμα 500 άνθρωποι και 500.000 ήταν στο διαδίκτυο και μας έγραφαν βλέποντας το live streaming μπραβο ! Δεν γίνεται έτσι και οποιος δεν πολεμήσει για την πατρίδα θα μείνει στο τέλος χωρίς πατρίδα!
Για αφανισμό μας πάνε και θα έπρεπε από τα 10 εκατομμύρια τουλάχιστον το 50% να είναι στους δρόμους !
Τι έχουμε πάθει δεν μπορώ να διανοηθώ πως κάνουμε ότι δεν βλέπουμε και μας φταίνε τα «σκουπίδια» που κυβερνάνε ή αντιπολιτεύονται ή τα πουλημένα ΜΜΕ ...όλοι ξέρουμε πλέον τι συμβαίνει και κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε ....για να μην πάρουμε την ευθύνη που μας αναλογεί !
Ο καθένας μας μπορεί να σώσει την Πατρίδα μας και σίγουρα αυτό δεν γίνεται από το Facebook !Εχει παραδοθεί η πλειοψηφία των Ελλήνων χωρίς καν να πολεμήσει! Αιτίες υπάρχουν για αυτό αλλά καμία που να το επιτρέπει! Λιποταξία ή παράδοση μπορεί να φέρει νίκη ; Ποτέ ! Μόνο ανιδιοτελής δίκαιος συνειδητοποιημένος ΑΓΩΝΑΣ μπορεί να μας λυτρώσει !!!!

Ελάτε κοντά μας στην ακομμάτιστη Κίνηση Πολιτών ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ...μόνο ένα αληθινό επαναστατικό Κίνημα ΠΟΛΙΤΩΝ μπορεί να κάνει την ανατροπή και να καταστήσει για πρώτη φορά ελεύθερη την ΠΑΤΡΙΔΑ μας!!!!
Δεν θέλουμε σωτήρες και ψεύτο πολιτικάντιδες, χρειαζόμαστε ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!

Bitakou Georgia

No comments:

Post a Comment